02 - Druhé kolo krajských soutěží

18.09.2016 11:09

SM-divize:

Kolo pro hostující celky, které odvážejí pět výher. Doma vyhrál jen Jeseník po dobrém výkonu všech hráčů. Nejvíce to padalo na Minervě, kde Sedlnice získaly po třech úvodních zápasech rozhodující náskok a domácí pak už jen snižovali. Michálkovičtí v Krnově získali v úvodu náskok asi 60 kolků, ten jim pak postačil až do konce. Bez porážky zůstalo také béčko Ostravy, když hladce vyhrálo v Horním Benešově. Úvod také rozhodl o výhře Opavy v Olomouci. Domácí nedokázali dotáhnout na remízu. Překvapením byl předehraný zápas v Ostravě. Dobroslavičtí zaskočili domácí čtyřmi dobrými výkony uprostřed utkání (Číž-468) a zaslouženě vezou oba body. Čtyři celky zatím bez prohry, tři bez výhry.

MS-kraj:

Tabulku vedou po dvou zápasech doma Kuželky HB, sledované béčkem Bohumína. Dva oddíly zatím bez bodu soutěž uzavírají,Opava C a VOKD B. Zbývající oddíly mají jednu výhru a jednu prohru. Příští kolo může být pro oba vedoucí celky důležité. Oba hrají venku.

OL-kraj:

Tři výhry pro hosty v poměru 3:5. Rekord dráhy Zd.Fiuryho-468 pomohl Břidličné k výhře v Zábřehu. Závěr také rozhodl o výhře Přerova s Litovlí (Rédr-459). Dramatický závěr měla i utkání v Šumperku. Nejprve ženy přehrály tým Prostějova a pak vedoucí C-družstvo udrželo v závěru hosty z Rýmařova. Plný počet bodů mají zatím tři celky. Tabulka je ovlivněná dvěma odloženými zápasy. 

Ještě jednou opakujeme, že zápisy je třeba zasílat na e-mail adresu STK-kraje - smkuzelky@email.cz a příslušnému vedoucímu skupiny!