Regionální soutěž mládeže 7. kolo 2019/2020

10.03.2020 10:55
V neděli 8. března proběhlo poslední kolo základní části regionální soutěže mládeže. 
Turnaj skupiny A, na kterém se rozhodovalo o finalistech, se konal na kuželně v Porubě. Zvítězilo zde družstvo Horního Benešova. Nejlepší výkon předvedl domácí hráč Jáchym Kratoš (398)
Vítězem ve skupině A se stalo družstvo VOKD Poruba, do finále ho doprovodí TJ Horní Benešov, který se umístil na druhém místě.
Nejvíce bodů v hodnocení jednotlivců skupiny A získal Jáchym Kratoš (TJ VOKD Poruba), druhou příčku obsadil Daniel Duškevič (TJ Horní Benešov) a na třetím místě se umístila Lucie Vojteková (KK Šumperk A).
 
Družstva skupiny B se utkala na kuželně v Přemyslovicích. Zde překvapivě zvítězilo družstvo Přemyslovice B , nejlepšího výsledku dosáhla Adéla Žáčková (419, HKK Olomouc). 
O finalistech v této skupině bylo již rozhodnuto po 6. kole. Jsou to družstva TJ Sokol Přemyslovice A, které v této skupině zvítězilo, druhým postupujícím je KK Zábřeh.
Nejlepšími jednotlivci ve skupině B jsou Ondřej Smékal (TJ Sokol Přemyslovice A), následovaný Liborem Krejčím (KK Zábřeh) a Filipem Zapletalem (TJ Tatran Litovel).
 
M. Smékal