MS+OL kraj – 15. kolo

11.02.2018 16:10

MS-kraj:  Šestá výhra družstva VOKD A za sebou nad Dobroslavicemi opět zvýšila náskok na čele. Další týmy za ním ztratily, Odry prohrály v Bohumíně a Hlubina doma s Bílovcem, který je s tříbodovou ztrátou na druhém místě. Jako jediný v tomto kole vyhrál venku. Vzadu to kromě céčka VOKD mají nejhorší Hranice. Třetí ohrožený v soutěži se bude ještě hledat. V příštím kole se hraje derby předních celků tabulky mezi Hlubinou B a Porubou A.

Snad se v příští sezóně nebude kvůli jednomu utkání celou neděli čekat na ukončení kola a ve druhé skupině OL-kraje na včasné zasílání zápisů!

OL-kraj:  Dvě utkání tohoto kola chybí. V Rýmařově se muselo odložit kvůli chybě ligového rozlosování. Družstva se dohodla na náhradním termínu. Ke druhému zápasu ale oddíl HKK Olomouc neposlal zápis! To už se mi dlouho nestalo. Snad oddíl na STK podá dostačující vysvětlení k nesplnění své základní povinnosti. Výhrou v Břidličné se na první místo dostal Zábřeh C, který zde zahrál nejlépe z hostujících týmů, naproti tomu domácí skoro nejhorší. První prohru v soutěži zde utrpěl L.Horňák. Drama se konalo v H.Benešově. Oba Kankovští dokázali ve druhé třetině zvýšit na 3:1 pro Přemky, ale závěr přece jen patřil domácím. O jeden kolek! V Lipníku i v Šumperku vyhráli přesvědčivě domácí. Nejlépe v prvním utkání V.Zeiner (430), ve druhém K.Petková (474)!

MK