20 – Dvacáté kolo krajských soutěží

18.03.2017 20:31

SM-divize:

V Krnově zahájil T.Slavík nejlepším výkonem sezóny, ale potom domácí otočili na vedení 3:1 a +43. Závěr ale patřil Minervě. Zdá se, že Jeseník prohrál v Hor.Benešově těsně. Rozdíl byl však 106 kolků. Pouze v úvodu hosté z Dobroslavic byli domácím vyrovnaní. Po jediné výhře K.Ridla už sedlničtí hráči získávali převahu. Michálkovicím se tentokrát doma nedařilo a se štěstím nakonec domácí vybojovali plichtu. Poslední kola doma ukázala zlepšený výkon Olomouce. Výsledkem pro domácí byl nejlepší výkon sezóny. I v Ostravě zahrál M.Složil maximum sezóny (477) a přispěl v derby svému B-týmu.

MS-kraj:

Po dvacátém kole je pořadí stále stejné. Dvojice Bohumím B a VOKD B mají stejný počet bodů a rozhodne se ve vzájemném zápase v předposledním kole a vše může ovlivnit i kolo poslední. V boji o záchranu si pomohlo béčko Sedlnic výhrou na Hlubině. Jedno utkání se hraje v neděli.

OL-kraj:

Zápas Lipník-Břidličná B byl odložen. Omlouvám se, při zpracování zpravodaje jsem na odložení zapomněl, a proto jsem měl menší zpoždění. Šumperk C byl v šumperském derby vyrovnanějším družstvem a zůstává první. Čtvrtý zápas za sebou vyhrává H.Benešov C a drží třetí příčku. V Rýmařově zahrál P.Chlachula výsledek sezóny (489), měl ale mnoho práce se svým soupeřem z Přerova J.Lenhartem, který měl výkon jen o něco „slabší“ (483). S nulou vyhrávají Přemyslovice a dobře zahrálo D-družstvo H.Benešova se Zábřehem.