15 – Patnácté kolo krajských soutěží

12.02.2017 17:58

SM-divize:

Po prohře v minulém kole doma veze Horní Benešov dva body ze Sedlnic, což byla jediná výhra hostí v tomto kole. Už druhé odložené utkání mají Michálkovice. Věříme, že budou brzy mít vše v pořádku pro své zápasy doma, aby se mohly odložené zápasy dohrát. Pokud se týká sestupů z divize, tak je nutno počítat s tím, že ze III.ligy jsou pro naši divizi zatím k sestupu tři družstva. K tomu přistupují dva postupující týmy z obou krajských přeborů. Vítěz postupuje a další bude hrát baráž. To znamená, že z divize sestoupí 4 týmy, v případě úspěšné baráže pak 3 týmy. Proto od pátého místa pro nikoho není nic jistého a také všichni mají ještě šance k záchraně.

V části ROZPISY je vložen "Rozpis kvalifikace o postup do 3.ligy 2017-2018".

MS-kraj:

V patnáctém kole musel stát Bílovec, protože předehrál svůj zápas dříve. Tak se na čele utvořila vedoucí dvojice VOKDa + Bohumín B. O pořadí zde rozhoduje zatím skóre. Oba týmy si v tomto kole při stejných výsledcích 8:0 vytvořily své nejlepší výkony v sezóně doma a další boj bude určitě ještě zajímavý. Jedno utkání bylo odloženo kvůli onemocnění hostujícího družstva.

OL-kraj:

Břidličná po prohře v Šumperku v minulém kole měla doma druhý šumperský tým. Ženy Šumperka si tentokrát s kuželnou Břidličné neporadily. Pouze M.Adámek opět ukázal výbornou formu. Překvapení se zrodilo v Přerově, kde další celek Šumperka zde zahrál daleko nejlepší výsledek sezóny a odvezl si výhru 8:0. Dobře hraje i C-družstvo Horního Benešova a po pěkné výhře se Zábřehem se dostalo již na třetí místo. Prostějov opět prohrál doma a Litovel se ještě snaží situaci vylepšit.