04 - Čtvrté kolo krajských soutěží

02.10.2016 15:37

SM-divize:

Oba ostravské oddíly překvapily vysokými výhrami, béčko doma s Michálkovicemi, áčko v Olomouci. To v tomto kole byla jediná výhra hostujícího celku. Další tři utkání skončila také bezpečnými výhrami domácích, takže jedině v souboji dvou posledních týmů to bylo vyrovnané a oba celky si body dělily. Ve dvou utkáních padaly rekordy. V zápase Minerva-Dobroslavice přispěl svým výkonem k rekordu družstev i jednotlivců první pětistovkou T.Slavík (505). V Jeseníku na dráhách 1+2 překonal rekord V.Smejkal (495) a rozhodnuto proti Opavě bylo po druhé třetině utkání.

MS-kraj:

Ze sedmi vedoucích družstev na čele krajského přeboru zůstala ještě silná skupina pěti týmů, které mají na kontě jen jednu prohru. Na skóre vedou  Kuželky Horní Benešov. Ze šesti zápasů tohoto kola vyhráli hosté čtyři. Zatím bez bodového zisku zůstává na konci béčko Poruby. V jednotlivcích je na čele D.Binar z Bílovce před A.Ledvinovou z Hranic.

OL-kraj:

Po čtvrtém kole je na čele bez porážky béčko Břidličné spolu s Lipníkem, který má ještě jedno utkání odložené. Další tři oddíly mají po jedné prohře a čekají na zaváhání obou týmů. V čele jednotlivců je zatím Z.Fiury ml. z Břidličné před H.Sobčákovou ze Zábřehu. I výkony dalších hráčů jsou dobré.

Ve všech třech soutěžích je příští týden volno, Hrají se jen dvě odložená utkání prvního kola OL-kraje. Páté kolo začne 15.10.2016.