01 - První kolo krajských soutěží

11.09.2016 13:45

SM-divize:

První kolo divize je za námi. Dva zápasy skončily jasnými výhrami domácích, zbývající čtyři utkání byla naprosto vyrovnaná. V Olomouci rozhodl až v poslední části J.Tögel nejlepším výkonem kola. Jeseník měl v Sedlnicích po dvou zápasech ztrátu 47 kolků, ale na konci mu zbylo 5 kolků navíc. V Dobroslavicích i v Břidličné rozhodovaly o bodech opravdu až poslední zápasy.

MS-kraj:

Jedinou výhru hostujícího družstva získalo béčko Bohumína. Rozhodovalo se až v posledním souboji žen, když ani druhá padesátka (231) domácí hráčky nestačila. Tři kolky zůstaly pro hosty. Ostatní zápasy vcelku přesvědčivě pro domácí. Nejlepší výkon kola David Binar z Bílovce (491) a suverénně po skvělém celkovém výsledku vyhrála v Opavě Minerva B nad béčkem Poruby a stejně tak skončilo nedělní utkání v Horním Benešově.

OL-kraj:

Dva zápasy byly po vzájemné dohodě a po předchozím schválení STK odloženy na volnou sobotu 8.10. a kolo je proto se čtyřmi utkáními neúplné. V Horním Benešově i v Břidličné vyhráli přesvědčivě domácí. V Přemyslovicích rozhodl pro domácí hlavně úvod střetnutí a výkon M.Kankovského (444). V Prostějově v neděli v  nezahráli domácí špatně, ale hosté ze Šumperka ještě lépe.

Vyplňování zápisů bylo pro někoho v prvním kole velkým problémem. Některé omyly byly opravdu zbytečné. Někde chyběly údaje o začátku a konci střetnutí. V jednom případě byly vyplněny také třetí a čtvrté řádky výsledků jednotlivců. Tyto řádky nechejte volné, žádné nuly! (HB). Dbejte prosím na to, aby se nemuselo přistoupit k tvrdším opatřením. Většina ale vyplňovala i odesílala zápisy správně.

Odesílání zápisů zcela neodpovídalo rozpisům. Jak je zde uvedeno, zápisy je třeba zasílat na e-mail  adresu STK-kraje (smkuzelky@email.cz) a vedoucímu příslušné skupiny!

Dejte prosím vědět, bude-li chybět některá adresa pro příjem zpravodajů, případně jestli dostanete zpravodaje dvakrát. Opravíme pro další kolo a zašleme zpravodaj také jednotlivě.